Rólunk Három informatikai vállalat, egy közös küldetés

Rólunk robot háttér Bin picking robot

Küldetésünk

Az ipari automatizálás során az a küldetésünk, hogy a robotokat szemekkel, és ezáltal önálló gondolkodással ruházzuk fel. Az emberi agy számára rendkívül egyszerű művelet a szem és a kéz folyamatos koordinálása,ezt naponta több milliószor ismételjük meg. Ez a folyamat viszont nagyon nehéz egy robot számára, ha nem folyamatosan ismétlődő, fix mozgásról van szó. Többek között ezt a folyamatot igyekszünk minél egyszerűbbé és egyértelműbbé tenni a fejlesztéseinkkel.

Rólunk robot háttér Bin picking robot

Előzmények

A GrabMax 2018-ban indult, egy robotok számára szoftvereket fejlesztő pályázatból. A projekt során három innovatív informatikai kisvállalat kapcsolódott össze, amelyekből 2020 végén egy joint venture vállalat alakult.
Két év fejlesztés és pilot együttműködés után sikeresen piacra került az első GrabMax termék. A pályázattal kapcsolatos fejlesztések és tesztelések során megláttuk a lehetőséget arra, hogy egyetlen termékcsalád nagyszámú gyártói vállalat számára egyszerűsítheti az automatizálását.

Tevékenységünk

A véletlenszerűen vagy szabályosan elhelyezett elemek kiemelésének szoftveres megoldása az alapvető kompetenciánk, de megoldásunkkal többek között a minőség-ellenőrzési problémákat is képesek vagyunk orvosolni.
A GrabMax-et egy elkötelezett és innovatív gondolkodásmód vezérli, valamint az a szándék, hogy első magyar vállalatként ebben a témában, szerte a világon megoldást találjon a gyárakban történő hatékonyság növelésre.

Írjon nekünk és segítünk projektje megvalósításában!

Kérjen ingyenes konzultációt vagy tegye fel kérdését!

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.